coaches in Groningen

Aeilkema Organisatie Coach in Muntendam


Op weg naar blijvend effectief gedrag, zodat u uw gewenste doelen bereikt en daardoor meer resultaat in privé en werk realiseert.


Deksels Kunstzinnig - Coach& in Schildwolde


Als creatieve vrolijke Counsellor/Coach help ik je je (levens)motto (her)vinden. Doe waar je goed in bent en blij van wordt. Inzichten door uitzichten.


Dreams Matter in Haren

Dreams Matter! Realiseer je droom via de Weg van de Minste Weerstand, die je energie geeft in plaats van kost. Laat mij je helpen die weg te vinden. Klik op de bedrijfsnaam en neem contact op

Akashananda - Frank Eijkelkamp in Slochteren

Akashananda biedt een gevarieerd aanbod op het gebied van groei en bewustzijn voor de particuliere en zakelijke markt. Wees welkom.Zicht Coaching in Veendam

Ik sta op een kruispunt maar welke kant moet ik op, waar ligt mijn toekomst, wie ben ik, wat maakt mij uniek en wat maakt mij nou eigenlijk gelukkig? Vragen waar men niet altijd het antwoord op weet..

Bart van der Meij Advies in Groningen

In mijn coaching werk ik vanuit de Pulsar® visie, deze reikt mensen inzichten aan die hun autonomie, talent en zelfsturend vermogen aanspreken en versterken.

Loek Bakker Coaching en Begeleiding in Groningen

Coaching is eigenlijk voor iedereen interessant die hulp wil bij een probleem of behoefte heeft aan een klankbord. Als je inzicht hebt in het probleem kun je zelf bepalen of je wilt veranderen.
 

In de spotlight

Derksen loopbaancoaching in Weesp


Her-ont-dek je mogelijkheden en talenten en maak zelf studie-loopbaan keuzes voor de toekomst.

Vaktherapie en Coaching Nijmegen in Nijmegen


Zoek je een coach waarbij er
naar JOU wordt geluisterd?
Kijken naar wat voor JOU
belangrijk is in je leven ? ..en
je vervulling geeft ? Aarzel
niet en neem contact op.
Vergoeding mogelijk!