coaches in Noord-Holland

Pedagogische Advisering en Coaching O.M. Stuifbergen in Amsterdam


Vanuit mijn bedrijfje Ondersteuning & Coaching Stuifbergen bied ik coaching en ondersteuning aan in Amsterdam.


Madruga Coaching naar Werk in Bussum


Madruga biedt diverse begeleidingsvormen en trainingen op het gebied van coaching & loopbaanadvies. Madruga werkt vanuit een positieve levenshouding: Pluk de dag!


Matau Training & Coaching in Barsingerhorn: Trainingslocatie Castricum


Trainingen en workshops gericht op communicatie, inzicht en veranderen, o.a. NLP. Coaching via de Matrixmethode bij emoties en leerproblemen. Werk aan het versterken van je basis. Prachtig Krachtig!


Eanna FemPowerment | Bedrijfstrainingen | Coaching in Amsterdam


Bij Eanna Coaching staat de persoon zelf centraal, met mooie kanten en met de schaduwkanten. In een begripvolle sfeer word je uitgedaagd steeds meer te worden wie je bent.


Keler & Amse in Loosdrecht


In mijn rol van coach houd ik je een vergrootspiegel voor. Luisterend naar jou, gericht op de toekomst, stimulerend om je naar je doel te ontwikkelen.


T O C O C O in Amsterdam


TOCOCO verkoopt geluk.


Sandra van Twillert in Amsterdam


Je wilt beter in je vel zitten, meer zelfvertrouwen krijgen en meer ontspannen in het leven staan? Mijn coaching zal je rust én energie geven.


Achilles coaching & training in Amsterdam


Achilles coacht en traint individuen en teams op belangrijke kruispunten in hun ontwikkeling. Wij werken met een vrijblijvend kennismakingsgesprek voorafgaand aan coachingstrajecten.


Carrieresteps 4 Professionals in Hoorn


Carrièresteps 4 Professionals biedt zeer gewilde social media trainingen op het gebied van personal branding, Linkedin, Twitter. Daarnaast zijn wij ondernemerscoach en loopbaanadviseur


Anja Smit in Bergen


Ik wil je graag terzijde staan in deze ontdekkingsreis.


Derksen loopbaancoaching in Weesp


Her-ont-dek je mogelijkheden en talenten en maak zelf studie-loopbaan keuzes voor de toekomst.


De Wandelgezel in Blokker


De Wandelgezel is lid van de NOLOC en is aangesloten bij ITIP, loopbaanontwikkeling.


UFuCom in Julianadorp


Life Coaching, Budget Coaching, Rouw verwerking, Wandel Coaching, Voedings CoachBloemRaad Psychologen in Amsterdam


Ervaren op het gebied van tijd- en stressmanagement, carrière- en leiderschapsontwikkeling, vergroten van probleemoplossend vermogen en gedragsverandering. [email protected]


Life-Circle in Amsterdam


Life Coach in Amsterdam en Utrecht. Verruiming van jouw keuzevrijheid, aanvaarding van jezelf en bewustwoording


AngelCoaching in MONNICKENDAM


AngelCoaching voor coaching en training van ondernemers in de creatieve en dienstverlenende sector.


ADHDuniek in Amsterdam

ADHDcoach laat jou de kracht van je ADHD zien en leert je omgaan met de beperkingen ervan.Zowel individueel als uitwisselingsgroepen in Amsterdam. Voor jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen.


Counselling Praktijk Hoorn in Hoorn

Praktijk voor coaching en counselling op gebied van werk, relatie, rouw- en verlies, levensvragen- en fases. Ook online hulp mogelijk. Kennismakingsgesprek gratis! Lid ABvC


BTSW Hoofddorp in Hoofddorp

‘We significantly improve the quality of life in every field leading towards more pleasure, freedom and productivity’


DoorDeWind-coaching in Oudesluis

Gaat het even niet voor de wind? Gun jezelf een coachtraject bij DoorDeWind- coaching


Crescit Eundo in Amsterdam

Inspirerende online coaching! Coachen op afstand, wanneer en waar je maar wilt. 24 uur per dag, overal ter wereld of gewoon thuis of op je werkplek. Coaching op basis van de positieve psychologie.


Athena Praktijk voor Holistische Behandelwijzen in Zaandam

Ik richt mij op mannen en vrouwen die (chronische) stress ervaren, en die daardoor uit balans zijn gebracht. Ik kan dit Evenwicht herstellen en geef handvatten hoe je in Balans kunt komen en blijven


Excellent Executive in Uithoorn

Grip op Groei en Gezond Genieten In recordtijd de performance terug van managers en vitaliteit van medewerkers. Je zult verrast staan over de oorzaak.


Rood Coaching in Haarlem

Individuele werkgerelateerde coaching die direct resultaat geeft. Werken aan competentieontwikkeling en aan het omkeren van belemmerende patronen. Persoonlijk, betrouwbaar en zeer effectief.


JoYin Wellness in Amsterdam

Als lifecoach ondersteun ik je bij moeilijke situaties in je leven. Denk aan liefdesverdriet, scheiding, verlies en rouw, depressie, burn-out, lichamelijke of seksuele klachten.


MIJA Coaching in Amsterdam

Loopbaancoach, managmentcoach, inspiratie, privecoach, zelfbewustzijn, leider.


PureHuman in Oostzaan

Ik inspireer ondernemers om meer van zichzelf te laten zien in hun ondernemerschap, zodat ze hiermee meer voldoening & succes bereiken
BTSW Uithoorn in Uithoorn

‘We significantly improve the quality of life in every field leading towards more pleasure, freedom and productivity’


Bloementuintjes Coaching&Support in Amsterdam

Bloementuintjes Coaching&Support Lifecoaching en lifestyle voor veertigers


Mirjam.nu Mindful Analysis in Amsterdam

Zeer ervaren coach en therapeut die zowel face to face als via internet werkt. Voor loopbaancoaching, personal coaching, relatiecoaching en vitaliteitscoaching.


Phoenixes in Amsterdam

Net als in de mythologie van de phoenix is het ook voor mensen en bedrijven soms nodig om opnieuw te leren opstaan of om zich opnieuw uit te vinden. Hier help ik je graag bij. www.phoenixes.nlCleo Hooyer WerkaanmijnWinkel; Loopbaanadvies, Loopbaancoaching in Amsterdam

Als ervaren loopbaanadviseur begeleid ik mensen naar een werkplek waar ze gelukkig worden. Bewustwording is hierbij het steekwoord! Mijn aanpak is resultaatgericht, Op Maat, en persoonlijk.


MEC Training & Advies in Oude Meer (Schiphol-Rijk)

MEC Training & Advies ontwikkeld maatwerktrajecten voor individuen en groepen. Jij bepaald het resultaat. Wij trainen en coachen met passie, humor en betrokkenheid. Meer weten? bel of mail.yogablooming in Castricum

Welkom bij yogablooming, praktijk voor kinderyoga & kindercoaching. Voor yogales, yogacoaching en kindercoaching aan kinderen van 1,5 tot 18 jaar en hun ouders in Castricum en Heemskerk.


De Wagenmenner B.V. in Purmerend

De Wagenmenner helpt je meer uit jezelf, je team en je onderneming te halen. Onbenut potentieel (kracht, verbinding, vertrouwen) ontsluiten. Doorbraken in effectiever, succesrijker en zinvoller zijn!


STERK! Training & Coaching in Amsterdam

Levenskunst is 'de kunst van je eigen leven iets te maken'. Zorg voor jezelf door op eigen benen te staan waardoor autenthiek en oprecht contact met de ander mogelijk is.Jansen in Amsterdam

Niet van toepassing


Younity Moves in Haarlem

Instant-coaching.nl helpt je op weg. Als je vastzit en wil dat je leven weer gaat stromen. Net als bij een rivier gaat dit via de weg van de minste weerstand. Dus begin ik bij het hier+nu


ZakelijkCoachen in Amsterdam

Rood, geel, groen, blauw. Een Insights Discovery profiel geeft je inzicht in jezelf, je blinde vlekken en je persoonlijke ontwikkeling. Zelfinzicht zorgt voor betere resultaten zakelijk en privé.Coaching West-Friesland in Andijk

Coaching in brede zin voor bedrijven en partikulieren. Specialisaties: verliesverwerking en burn-out


Miraconsult in Amsterdam

Ik ben life en loopbaancoach, en tevens mindfulnesstrainer en familieopsteller. Ik bied regelmatig bijscholingen aan voor coaches en geef trainingen in het bedrijfsleven.


Coach Op Afstand in Amsterdam

Online coaching/ psychologenpraktijk voor werk & prive. Over Loopbaan, Solliciteren, Werk en Prive, Introversie en Werk. Coaching in je vertrouwde omgeving wanneer het jou uitkomt.Derksen Coaching in Hoofddorp

Wil jij ook op een positieve en effectieve manier werken aan jouw persoonlijke groei of doelen? Graag begeleid ik jou daarbij. Ik ben rustig, respectvol, serieus, maar houd ook van humor!


Richtinggever in Nederhorst Den Berg

Als geaccrediteerd Energetisch Therapeut & Coach begeleid ik je graag bij je Persoonlijke Ontwikkeling. Wil je de kwaliteit van jouw leven verbeteren: maak dan een afspraak!


Jijwerkt in Amsterdam

Ik zorg dat jij je leven de draai gaat geven die bij je past en waar je blij van wordt! jijwerkt.comKnowboundaries in Monnickendam

Gespecialiseerd in communicatie en Engelse taal coaching voor middelbaar leerlingen en ondernemers. coaching voor HAVO/VWO of VMBO examen. Cursus Zakelijk Engelse.


Counselling Praktijk Hoorn in Hoorn

Een passie voor mensen, luisteren is het sleutelwoord. Laagdrempelige psychosociale hulp voor iedereen die wil leren zijn eigen problemen te managen. Ook voor EMDR.


Beyond Coaching in Bussum

Beyond Coaching...gaat verder dan coaching. Intuïtieve reading biedt de mogelijkheid snel tot de kern van je vraag te komen en doelgericht je situatie te verbeteren. Helder, praktisch en intuïtief
Praktijk Ixchel in Zandvoort

Praktijk Ixchel is een wellness- en kleuren coachingspraktijk in Zandvoort. Ik gebruik kleur, coaching, massage en ontspanningstechnieken voor en naar innerlijke balans.


Marianne Brug- Media & Coaching in Hilversum

Specialisatie & Expertice: Work-life balance, Persoonlijke vraagstukken, Loopbaanoriëntatie, Ontwikkeling in je werk Gratis kennismaking! Referenties: www.mariannebrug.nl


Inbalanz-coaching in Laren NH

Inbalanz-coaching biedt Intuïtieve Coaching. Als Intuïtief Coach begeleid ik je bij je veranderingsproces. Je leert veranderen vanuit je eigen kracht!


MindZ Coaching & Training in Enkhuizen

Als je wilt veranderen, zal je zelf dingen anders moeten gaan doen. Dit is moeilijk maar niet onmogelijk. Een coach van www.mindz.nl kan jou daarbij helpen.


De Papaver Counseling & Coaching in Heiloo

Beter leren omgaan met je hooggevoeligheid?Weer wat makkelijker door het leven gaan? Kom langs voor een gesprek of volg een training bij De Papaver Counseling&Coaching. Lees meer op www.depapaver.euAandacht en Co. in Amsterdam

Welkom, mijn naam is Jessi Nabuurs Ben je op zoek naar je talent of kracht? Op zoek naar meer plezier? Behoefte aan de juiste richting? Of juist meer rust? Ik help je graag verder!


[email protected] in Nieuw Vennep

Mensen bestaan uit een lichaam, hoofd, hart en ziel. Wanneer alleen doen en denken aangesproken wordt, blijft een groot potentieel liggen.


SeeIQ - Coaching / counseling in Huizen

Inzicht en analyse nodig op uw situatie? Verder willen komen, groei, gezin en ontwikkeling? Wij helpen snel, accuraat en met succes.Ruim in Hoorn

Rust in hoofd en hart dankzij ruimte in huis en haard. Coachen:bij opruimen. Coachen:om in uw leven weer orde op zaken te stellen.


JoYin coaching in Amsterdam

I’m your life coach. I like to invite you to a journey of reflection. Acknowledging what might be interfering in your evolution and personal development.


Rooskleurig Coaching in UIthoorn

Studiekeuze advies Loopbaanbegeleiding Sollicitatietraining Noloc erkend loopbaanadviseur


Mediation en coachingspraktijk de Bijlegger in Weesp

Ik geef hulp bij relatie- en gezinsproblemen, stress, prioriteiten leren stellen, grenzen voelen en aan kunnen geven en ben ook als mediator geschoold in conflictbemiddeling.


www.coach2talent.nl in Amsterdam

DURF TE VERANDEREN MET COACH2TALENT! Wat is het resultaat? Je kunt op je eigen kompas vertrouwen en je bent (weer) in staat te luitseren naar en te vertrouwen op je gevoel.


Pieridae in Nederhorst den Berg

Individuele coaching voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling

Colorage - Natuurlijk Mooi in Haarlem

Een belangrijke afspraak en je wilt er leuk uitzien? Sollicitatie gesprek, bijzondere afspraak, meer zelfvertrouwen? Kies voor een kledingcoach traject! Iedereen is mooi - Natuurlijk mooi


Bruijn-counseling in Julianadorp

Inspirerende coach en counselor met een positieve en doelgerichte aanpak. persoonlijke ontwikkeling, depressie, carrière, rouw, zingeving, bedrijfscounseling www.bruijn-counseling.nl


Certifiedcoaching in Amsterdam

In Londen en Amsterdam geef ik individuele en teamcoaching. Naast (executive) coach ben ik werkzaam als European Talent & Development manager. Voor meer info bezoek certifiedcoaching.nlMeelker Coaching en Training in wormer

Ik werk vanuit de overtuiging dat het gebruiken van je talenten tot het beste resultaat leidt. Als coach en trainer breng ik mensen in beweging en begeleid ik hen naar het antwoord op hun vraag.De Vries Coaching & Talentontwikkeling in Purmerend

Ik coach volwassenen en kinderen. Dat doe ik door te luisteren, dóór te vragen en via creatieve activiteiten antwoorden te ontdekken. DOEN is vooral de ingang om op verhaal te komen.


In Sense Coaching & Counselling in Amsterdam

Ik ben Manou Burghout; zelfstandig ondernemer en werkzaam als coach & counsellor voor particulieren en bedrijven. Ik ben gespecialiseerd in het coachen van samengestelde gezinnen.


Aware-of in KOOG AAN DE ZAAN

Je wilt het anders, maar het lukt niet. Dan kan coaching bij Aware-of iets voor jou betekenen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een intake gesprek.InVelsenCoaching in Driehuis

Loopbaan & Lifecoaching. Gespecialiseerd in: * Stress & Burnout * Relaties * Relatieverslaving en Codependency * Zelfvertrouwen en grenzen stellen


Keuning Coaching in Haarlem

Voor iedereen die makkelijker, effectiever en leuker wil werken en leven. Met PMA coaching los je blokkades op die je tegenhouden om het beste uit jezelf te halen.


De vliegende coach in Hilversum

De vliegende coach biedt personal coaching, e-coaching en advies in combinatie met een onvergetelijke vliegervaring. Coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, loopbaan en vitaliteit. 

In de spotlight

Vaktherapie en Coaching Nijmegen in Nijmegen


Zoek je een coach waarbij er
naar JOU wordt geluisterd?
Kijken naar wat voor JOU
belangrijk is in je leven ? ..en
je vervulling geeft ? Aarzel
niet en neem contact op.
Vergoeding mogelijk!

Derksen loopbaancoaching in Weesp


Her-ont-dek je mogelijkheden en talenten en maak zelf studie-loopbaan keuzes voor de toekomst.