Carrieresteps 4 Professionals in Hoorn Lid van de NolocLid van de Nobco

Bedrijfsnaam Carrieresteps 4 Professionals
Contactpersoon Corrie Oppeneer
Adres Robert Stolzhof 78
Postcode 1628 XA
Plaats Hoorn
Provincie Noord-Holland
Telefoon 0229851571
Website http://www.carrieresteps.nl
Linkedin Linkedin profiel van Carrieresteps 4 Professionals
Neem contact op Neem contact op

Carrièresteps 4 Professionals biedt zeer gewilde social media trainingen op het gebied van personal branding, Linkedin, Twitter. Daarnaast zijn wij ondernemerscoach en loopbaanadviseur

Carrièresteps 4 Professionals biedt diverse (online) diensten in de vorm van loopbaanbegeleiding, specifieke ondernemerscoaching aan (startende) ondernemers. Daarnaast verzorgen wij diverse Social Media trainingen op het gebied van Linkedin, Twitter, Personal Branding en het opzetten van een social media strategie. Wij adviseren zowel ondernemers als particulieren om zich te onderscheiden in de markt waarin zij zicht bewegen. Daarvoor verzorgen wij diverse trainingen in Noord- en Zuid Holland en op verzoek in company.

Ondernemerscoaching

Bent u ondernemer, maar de opdrachten blijven uit of zijn teruggelopen, u twijfelt over uw vormen van acquistie, u weet niet goed hoe u uw personal branding in de markt moet zetten of het goed gebruik van maken van social media. Bij alle vormen van ondernemerscoaching kunnen wij u snel verder helpen.


(online) Loopbaancoaching

Kies voor het gemak van online loopbaancoaching zodat het niet uitmaakt waar u woont. Indien u liever een persoonlijke afspraak met ons maakt, kan dit natuurlijk ook. Staat u op een tweesprong in uw loopbaan en weet u niet of u links of rechtsaf moet gaan? Twijfelt u over u zelf en over u mogelijkheden en zoekt u gericht advies? Dan is (online) loopbaancoaching van Carrièresteps 4 Professionals voor u ideaal om makkelijk en snel te worden geholpen.

Loopbaancoaching Werkzoekenden

Indien u bij ons een loopbaanbegeleidings traject volgt of loopbaancoaching voor werkzoekenden, krijgt u een boekje "Jobmarketing" of "Solliciteren via LinkedIn" er gratis bij en weet u precies hoe werkgevers u weten te vinden.

Training Personal Brand CV maken

Om u zelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt is het essentieel van belang om gelijk een wervelende eerste indruk te maken met uw CV. Dit maakt écht het verschil tussen een uitnodiging of een afwijzing. Daarom bieden wij regelmatig praktische workshops Personal Brand CV maken aan, zodat u met een professionele, onderscheidende CV uw toekomstige werkgever kunt imponeren.

Loopbaantesten

Wij hebben diverse loopbaantesten die u afzonderlijk kunt afnemen, zoals een competentietest, motivatietest, leiderschapstijllentest, Belbintest, loopbaankeuzetest, zelfbeoordelingstest etc. Deze zetten wij waar nodig ook in bij loopbaancoaching, re-integratie en outplacement. 

SpecialisatiesSpecialisaties

Andere specialisaties
Assessments
Beroepskeuzeadvies
Coaching
Loopbaanbegeleiding
Social media
Trainingen

LogoColorTextBelow.jpeg