Eanna FemPowerment | Bedrijfstrainingen | Coaching in Amsterdam

Bedrijfsnaam Eanna FemPowerment | Bedrijfstrainingen | Coaching
Contactpersoon Willemijn Bijl
Adres Peelstraat 101
Postcode 1079RN
Plaats Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Telefoon 0645840410
Website http://www.eanna.nl
Linkedin Linkedin profiel van Eanna FemPowerment | Bedrijfstrainingen | Coaching
Neem contact op Neem contact op

Bij Eanna Coaching staat de persoon zelf centraal, met mooie kanten en met de schaduwkanten. In een begripvolle sfeer word je uitgedaagd steeds meer te worden wie je bent.

                                                             Eanna FemPowerment - Bedrijfstrainingen - Coaching          

Coaching:

In het programma van Eanna Coaching staat het lichaam centraal. Via beweging, gesprekken, bewustwording, een wandeling of een creatieve oefening, is elke coaching sessie op maat gesneden voor die persoon en die situatie, omdat iedereen letterlijk, anders in zijn of haar vel zit. Het lichaam is de toegang tot onbewuste processen, tot onze emotionele dimensie en onze kern. In haar uiting liegt het lichaam niet, het uit zich direct en ondubbelzinnig, vaak nog voordat je het zelf in de gaten hebt. Het lichaam biedt een rijkdom aan schoonheid, ervaringen, herinneringen, dromen, emoties en verhalen, het is de drager van wie je bent.

 

In plaats van mensen nieuw gedrag aan te leren, van buiten af op te leggen en te zeggen hoe je moet staan, zitten, dansen, lopen, zijn, staat bij Eanna Coaching de persoon zelf centraal, zoals je bent. Ieder van ons heeft met het lichaam een kompas gekregen waarmee we kunnen voelen wat goed voor ons is. Velen zijn vergeten daarnaar te luisteren. In de coaching wordt je bewust gemaakt en leer je te vertrouwen op je eigen kompas. Zo kan je stappen zetten naar een bewuster en vreugdevoller leven dat meer in lijn is met wie je wezenlijk bent.
 

SpecialisatiesSpecialisaties

IMG_03492.jpg