Sandra van Twillert in Amsterdam

Bedrijfsnaam Sandra van Twillert
Contactpersoon Sandra van Twillert
Adres Baron G.A. Tindalstraat 62
Postcode 1019 TX
Plaats Amsterdam
Provincie Noord-Holland
Telefoon 06-47328113
Website http://www.sandravantwillert.nl
Linkedin Linkedin profiel van Sandra van Twillert
Neem contact op Neem contact op

Je wilt beter in je vel zitten, meer zelfvertrouwen krijgen en meer ontspannen in het leven staan? Mijn coaching zal je rust én energie geven.

In mijn coaching maak ik gebruik van NLP en het enneagram. In mijn ervaring is deze combinatie de meest snelle, makkelijke én plezierige manier om resultaat te behalen. NLP is voor vrijwel iedereen geschikt en geeft langdurig resultaat. Zodra je de technieken van mij geleerd hebt en er een tijdje mee gespeeld hebt, kun je ze de rest van je leven toepassen.

Na afloop van het coachingstraject is het resultaat dat je een stuk steviger in je schoenen staat en je emoties en gedachten onder controle hebt. Je merkt het steeds sneller als je een keer stress, negatieve gevoelens en/of gedachtes hebt en kunt deze ook steeds sneller omdraaien in een goed gevoel van kracht en ontspanning. Je leert dus om uiterst intolerant te worden tegen je eigen slechte gevoelens.

Het coachingstraject duurt in de meeste gevallen drie sessies, iedere sessie duurt ongeveer twee uur en tussen elke sessie zit een periode van twee weken. Het kan zijn dat je één of twee sessies meer doet afhankelijk van de resultaten. Ik bereken een vast tarief voor het hele traject, dus ook als er nog een extra sessie nodig is. Verder werk ik op basis van "no cure, no pay",  dus mocht de coaching onverhoopt niet de verandering brengen die is gewenst, dan krijg je geen rekening en hoef je niets te betalen.

 

SpecialisatiesSpecialisaties

Coaching
NLP
Personal
Stress

Sandra_van_Twillert_3676_2klein.jpg