coaches in Overijssel

Manyways Mediation & Coaching Zwolle in Zwolle (Ov)


Arbeidsmediator en coach voor bedrijven en particulieren die worstelen met arbeidsconflicten, persoonlijke ontwikkeling, loopbaanvraagstukken en stress en burn-out klachten.


Changelink - Personal coaching & training in Kampen


Changelink biedt: professionele coaching. Voor mensen die zich willen ontwikkelen, op gevoels-, loopbaan- of relationeel vlak. Professionele trainingen voor startende ondernemers. Lid NOBCO


CoBegeleiding in Deventer

CoBegeleiding biedt oplossingsgerichte coachingstrajecten op maat voor particulieren, organisaties en bedrijven. Oplossingsgerichte coaching is gericht op de toekomst en op eigen sterkte en kwaliteit.


ChefCoach in IJhorst

Voor mensen die hun volle potentieel willen gebruiken, angsten willen overwinnen en toe zijn aan een beter leven.


Coaching Zwolle in Zwolle

Coaching met als doel dat je met andere inzichten andere mogelijkheden krijgt en je op een andere manier invulling aan je leven kunt geven. Leef overal, anderen zijn je voorgegaan.


de naR-talent in Enschede

De naR-coach voor coaching, talent-ontwikkeling en interim HR op een inspirerende, narratieve (verhalende) en (na)denkend(e) wijze waarbij verandering, ontwikkeling en resultaat voorop staan.


NuCompassie in Deventer

EKT (emotioneel kracht trainen) voor kinderen, jongeren, vrouwen. Gericht op emotioneel sterker worden via een unieke EKT Methode. Ontwikkelen van persoonlijke kracht, zelf leren succesvol te zijn!


Robert Pieters (Begeleider op maat) in Markelo

Individuele begeleiding in Twente. Ambulante begeleiding / life coach vanuit de WLZ, WMO of Jeugdwet.


I.N.N. Groep in Rijssen

Van Menskracht naar Resultaat! Wilt u meer resultaat uit uw zelf of onderneming? Meer bereiken met minder moeite? Doe de Gratis Quick Scan.CrumCoaching in Dedemsvaart

In mijn coachpraktijk begeleid ik mensen die niet lekker in hun vel zitten en daar graag verandering in willen brengen. Bv. met het werk of privé of een combinatie daarvan


Praktijk Bert Roos in Hengelo

Mijn begeleiding kan op verschillende manieren plaats vinden, via individuele begeleiding, via een training/cursus met anderen of via chat of online cursus.


Bureau de Poort in Enschede

Bureau de Poort begeleidt mensen en organisaties in hun ontwikkeling. Dit kan individueel en in teams. We bieden ook trainingen en workshops aan. We benaderen mensen op verstands- en gevoelsniveau.


Les Landes in Tubbergen

het bieden van begeleiding aan mensen met psychosociale problematiek ( in de meest brede zin ).Speerpunten zijn: -hulp bij (baan)verlies- en rouwverwerking, relatieproblematiek en traumaverwerking.


Keulen Zorg Regie in Zenderen

Vitaliteitscoach en Zorgcoach in Twente. Voor Advies, Begeleiding & Coaching. Stress-reductie, ontspanning, zelfvertrouwen, voeding, etc. Omgeving: Almelo, Borne, Delden, Hengelo.


Groepspraktijk ViaNatura in deventer

Bij Groepspraktijk Via Natura kunt u terecht voor voedings- en dieetadvies, individuele yoga, voetreflextherapie, natuurgeneeskundig consult, massage, Logopedie, Stoppen met roken, Welzijnscoaching


Vinca Coaching in Olst

Vinca biedt trajecten voor mensen die door stressklachten tijdelijk niet meer kunnen werken. We doen dit in onze inspirerende tuin en leggen de nadruk op bewegen, voelen en contact maken.KaKacolo in Haarle Gem Hellendoorn

KaKacolo staat voor KernKracht Coaching & Loopbaanadvies. Mijn toegevoegde waarde als coach is het onbewuste naar het bewuste te brengen. Vandaar uit ga je verder.


Kracht en Kleur Coaching in Hasselt

Coaching van kinderen, jongeren en volwassenen met een hulpvraag. Gecertificeerd coach. Laag tarief. Ook online coaching en coaching aan huis mogelijk. Gratis kennismakingsgesprek.


Praktijk Jera in Hengelo

Praktijk Jera: per 1 december 2014 gesloten


Houkema Coaching en Begeleiding in Deventer

Klaar voor nieuwe inzichten? HC&B helpt je verder. Op een unieke, eigentijdse en sensitieve manier werken we aan vooruitgang vanuit overzicht. Zie www.houkemacoaching.nl voor alle mogelijkheden.


Ikenmijncoach in IJhorst

Life coaching voor herstel van je balans en weer lekker in je vel!


Puur Inzicht in Raalte

Puur Inzicht ondersteunt mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Het doel van Puur Inzicht is om mensen in hun kracht te zetten. Een sessie met paarden geeft snel inzicht.


Mediation & Coaching Twenterand in Vriezenveen

Het leven is te kort om ongelukkig te zijn. Zakelijk of privé, groot of klein!


CoachPraktijk Twente in Almelo

Je kunt terecht voor personal coaching, loopbaan coaching en studiekeuze begeleiding. Ik ben gecertificeerd TMA professional, DISC trainer en door NOLOC erkend als loopbaanprofessional


 

In de spotlight

Vaktherapie en Coaching Nijmegen in Nijmegen


Zoek je een coach waarbij er
naar JOU wordt geluisterd?
Kijken naar wat voor JOU
belangrijk is in je leven ? ..en
je vervulling geeft ? Aarzel
niet en neem contact op.
Vergoeding mogelijk!

Derksen loopbaancoaching in Weesp


Her-ont-dek je mogelijkheden en talenten en maak zelf studie-loopbaan keuzes voor de toekomst.