Boei 9 Coaching in Tienhoven

Bedrijfsnaam Boei 9 Coaching
Contactpersoon Peggy Surendonk
Adres Nieuweweg 2
Postcode 3612 AR
Plaats Tienhoven
Provincie Utrecht
Telefoon 0655104011
Website http://www.boei9.nl
Linkedin Linkedin profiel van Boei 9 Coaching
Neem contact op Neem contact op

Coachingstrajecten voor mensen die streven naar zelfontwikkeling en groei. Thema's in de privesfeer en/of werkgerelateerd. Gesprekken aan tafel en in de natuur (natuur& wandelcoaching).

Boei 9 Coaching coacht: - aan tafel  - in de natuur  - met paarden 
Boei 9 Coaching begeleidt jong & oud in persoonlijke ontwikkeling en groei. Met elkaar werken we aan persoonsgerichte vraagstukken en aan de thema's die jou hierin bezighouden. De coachgesprekken vinden in eerste instantie plaats in de praktijk. Al naar gelang jouw behoefte is het mogelijk om deze tafelgesprekken af te wisselen met wandelcoaching. Of je kunt gebruik maken van de spiegelende kracht van paarden (coaching met behulp van paarden). Dergelijke ervaringsgerichte sessies in de buitenlucht zetten je letterlijk in beweging en helpen je het contact met je eigen natuur (versneld) te herstellen. Op ieder moment kunnen we de tafelgesprekken weer oppakken; om de inzichten die jij 'onderweg' verkregen hebt uit te diepen, toewerkend naar verdere ontwikkeling.

De visie die centraal staat in mijn coaching is dat iedereen uniek is en potentieel heeft. Ik kijk dan ook vanuit de verwondering en sluit aan bij de unieke, onvergelijkbare mens die jij bent. Ik ga er vanuit dat jij de antwoorden op jouw vragen al bij je draagt en dus niet gebaat bent bij mijn advies of goede raad. In plaats daarvan richt ik me op jouw persoonlijke leer- en ontwikkelingsproces door je te ondersteunen en uit te dagen om:   - jouw unieke leerbehoefte of ontwikkelwens helder te krijgen - te focussen op de verlangens die daarmee samen hangen - inzicht te krijgen in wat dat betekent voor vandaag - het beste in jou naar boven te halen - jouw kwaliteiten en mogelijkheden verder te ontwikkelen - jouw zelfbewustzijn en zelfsturend vermogen te vergroten - op jezelf te vertrouwen en op de kracht die in je schuilt - te komen waar jij wilt zijn. Ik nodig je uit om op de motor van jouw verlangen en inzichten, de door jou gewenste verandering in gang te zetten. Voorbij de grenzen van het oude!

Waar we zoal naar toe kunnen werken, lees je op mijn website: http://www.boei9.nl. Aldaar natuurlijk ook een korte introductie van mij, een paar inspirerende filmpjes en een toelichting op werkwijze en mogelijke werkvormen. Veel lees- en kijkplezier en succes met de overweging.   Peggy (coach)

 

SpecialisatiesSpecialisaties

Coaching
Personal

peggy.jpg peggy_1.jpg