Kanjer Inspiratie in De Meern

Bedrijfsnaam Kanjer Inspiratie
Contactpersoon Arjen Luijendijk
Adres Wiericke 54
Postcode 3453MV
Plaats De Meern
Provincie Utrecht
Telefoon 0621213389
Website www.kanjerinspiratie.nl
Neem contact op Neem contact op

Even niet lekker in je vel? Zin in een frisse wind door je hoofd? Maak een coachwandeling samen met mij!

Op zoek naar een inspirerende coach? 

Zoek jij een coach met wie je kunt sparren in een ontspannen sfeer? Een inspirator die je ondersteunt bij het realiseren van je droom? Iemand die je nieuwe inzichten kan geven waarmee je direct aan de slag kunt?

Mijn doel is om jou te laten groeien en met (nog) meer plezier in het leven te staan. Ik help je om eventuele obstakels die je daarbij tegenkomt te overwinnen. Ik hanteer verschillende werkvormen om dit doel met jou te bereiken, waaronder NLP. Tijdens ons gesprek krijg je nieuwe inzichten oftewel een eye-opener.

Liever outdoor of indoor?

Jij hebt de keuze om het coachgesprek buiten of binnen te houden. Ik wandel veel met klanten in de natuur. Een inspirerende omgeving die je helpt om te ontspannen en je op nieuwe ideeŽn te brengen. Als je toch liever voor een gesprek onder een dak kiest, heb ik ook geschikte locaties bij jou in de buurt.

Investeer in jezelf!

Spreekt mijn aanpak je aan? Investeer dan in jezelf en maak een afspraak om kennis te maken. Je kunt je ook aanmelden voor een wandelworkshop. De locaties en tijden van de workshops staan hiernaast vermeld.

Dromen is erg belangrijk. Je kunt alleen iets realiseren als je je er een voorstelling van kunt maken (George Lucas).

 

SpecialisatiesSpecialisaties

Andere specialisaties
Coaching
NLP
Personal
Starters
Stress

NLP_master_foto_groot.jpg