ElemenZa in Wemeldinge

Bedrijfsnaam ElemenZa
Contactpersoon Leanne de Leeuw
Adres Amaliaplein 53
Postcode 4424 HA
Plaats Wemeldinge
Provincie Zeeland
Telefoon 06-48955903
Neem contact op Neem contact op

ElemenZa leert mensen werken vanuit hun eigen passie en talent, zodat zij plezier hebben in hun werk en waardevolle resultaten boeken.

Visie    
Mensen die werken vanuit passie en talent ervaren plezier in het werk en hun resultaten zijn onderscheidend. Ze zijn in hun element. 

Individuele coaching    
Weet je dat je meer in je hebt dan dat je nu gebruikt in je werk?
Loop je telkens tegen bepaalde situaties aan en wil je daar anders mee om leren gaan?
Wil je weten welke baan echt bij je past en wil je het verschil maken?

Bij ElemenZa leer je werken vanuit je eigen passie en talent en zo je doelen te bereiken. Tijdens de individuele coachgesprekken wordt je je bewust van jezelf, ontdek je jouw unieke talenten en krijg je meer inzicht in niet-effectief en effectief gedrag. 
De coach geeft geen instructies of advies, maar stelt bepaalde vragen waardoor duidelijk wordt wat je doet, denkt en voelt. In de praktijk ga je verkennen welke oplossingen ertoe leiden dat je jouw gewenste situatie bereikt en hoe je je eigen talent en passie daarbij kunt gebruiken. Jouw persoonlijke en professionele groei staan centraal.
            
Intervisiecoaching   
Intervisie is leren van en met elkaar. Medewerkers doen een beroep op collega's om mee te denken over knelpunten in de eigen werksituatie. Dit meedenken betekent niet het aandragen van oplossingen, maar door vragen te stellen ontstaat er inzicht in het probleem en in mogelijke oplossingen. ElemenZa zet intervisiegroepen op en begeleidt ze zodat zij al snel zelfstandig verder kunnen. Aandachtspunten daarbij zijn: de leerbehoefte bepalen, het aanleren van werkvormen voor intervisie, het versterken van het eigenaarschap van de intervisiegroep en omgaan met verschillende rollen tijdens de intervisiebijeenkomst. 

 

SpecialisatiesSpecialisaties

Coaching
Loopbaanbegeleiding
Starters