Spiritsealand in Kortgene

Bedrijfsnaam Spiritsealand
Contactpersoon Sylvaan Teunissen
Adres Prinsendijk 1
Postcode 4484NL
Plaats Kortgene
Provincie Zeeland
Telefoon 06-30366877
Website http://spiritsealand.nl
Neem contact op Neem contact op

Geeft naast onlinecoaching cursussen "MensCentraal"d.w.z.communicatie en meditatie

Expert in persoonlijke bewustwording; gratis vrijblijvende kennismaking. Als we bezig zijn ons doel in het leven te vinden, raken we vertrouwd met het begrip intuitief weten. Een steeds verbredend bewustzijnsconcept heeft mij enthousiast gemaakt voor de weldaden voor de intuitieve diagnose gecombineerd met een coachingsdiploma om ten dienste te staan van mijn medemens.

Met coaching heeft het begeleiden van een koerszoekend proces niets te maken. Het heeft te maken, met een manier van tussen de mensen zijn, die maakt of het lijkt, dat wat er gebeurt een soort toeval is. Het toeval dat precies op het juiste moment, de juiste ingevingen, inspiraties en inzichten laat ontstaan. Dit noemen we synchroniciteit. D.w.z. een flow van gebeurtenissen die de indruk wekt dat wij of een organisatie verbonden is met een collectieve intelligentie. Een sensorisch denken vanuit een zijnsgeorienteerde gevoelslaag. Hierdoor komt het vermogen vrij een succesvolle strategische koers te bepalen voor datgene wat op het punt staat om zich te ontvouwen. Dit is de essentie van koersbepaling op basis van synchroniciteit.

De intensiteit waarmee synchroniciteit kan binnenvallen duidt er op dat tijdens het proces dat coaching heet, dat dit verschijnsel geinterpreteerd mag worden als spiegel van de ziel. Dit is het niveau waarop de mens antwoorden zoekt. De essentie van synchroniciteit moet u zoeken op het vlak van de openbaring: een verrassing, een gewaarwording waarvan u kippevel krijgt.

Met synchroniciteit in coaching worden bronnen en essenties bereikt, die mensen dieper raken; essenties die wij gewoonlijk door onze aangeleerde manier van denken, buitensluiten. Als u zich herkent nodig ik u uit uw eigen ervaring op mijn website te plaatsen of een consult aan te vragen als het u aanspreekt.

De belangrijkste blokkade om je intuitie te gebruiken is onze maatschappij; je kunt alleen geloven, wat je echt ziet is de gedachte.Daardoor luisteren veel mensen slecht of niet naar hun gevoelens en gedachten. Erken, dat u intuitieve vermogens hebt en visualiseer elke dag een helder wit licht om u heen om uzelf te beschermen. Het leven is een zoektocht naar je eigen identiteit, een zoektocht die je confronteert met een objectiviteit. Je kunt je vergissen in de identiteit die je meent te hebben, in die zin kun je jezelf niet trouw zijn. Dat heeft alles te maken met de grenzen aan de autonomie, aan het je overgeven.

 

 

Website is in wording

 

SpecialisatiesSpecialisaties

Coaching
Counseling
Starters
Stress
Trainingen
Wellness

IMG.jpg