PintaPeople in VOORBURG Lid van de NolocLid van de Nobco

Bedrijfsnaam PintaPeople
Contactpersoon Fiona Stoop
Adres Damsigtstraat 12
Postcode 2272 XR
Plaats VOORBURG
Provincie Zuid-Holland
Telefoon 06-54607569
Website http://www.pintapeople.com
Linkedin Linkedin profiel van PintaPeople
Neem contact op Neem contact op

Businesscoaching & training. Helpt ondernemers en professionals te kiezen, te vinden en succesvol te zijn. Specialist in profileren, personal branding en social media.

“Forget bullet points and slide shows. The best leaders use stories to answer three simple questions: Who am I? Who are we? Where are we going?. . . So what’s your story? ..”

Zakelijke vraag?

Loop je al een tijdje met een vraag op zakelijk vlak en zoek je loopbaancoach, businesscoach of ondernemerscoach die niet alleen maar vragen stelt, maar ook eerlijke adviezen geeft en een mening heeft? Pragmatisch en out-of-the box. Een marketingbril heeft. Not your ordinary. Energiek. Een die je niet alleen laat nadenken over invulling van je zakelijke toekomst, maar ook aandacht besteedt aan hoe je daar gaat komen. Social media specialist is, daar succesvolle resultaten zelf haalt en op de hoogte is/ gebruik maakt van de moderne middelen. En nee, niet zweverig  .

Ik help je kiezen & Ik help je dat ook daadwerkelijk te vinden.

Voor wie? Professionals, managers en ondernemers/zelfstandigen in alle sectoren bij vragen op het gebied van werk, loopbaan, eigen bedrijf. Particulier aanmelden kan ook (gereduceerd tarief).

Coaching op het ontdekken persoonlijke kwaliteiten, je missie, je koers. Wat wil je nou echt? Bijvoorbeeld omdat je je huidige baan niet meer wil doen maar niet weet wat je wel wil. Op doen. Op ondernemen. Op kansen. Passie. Wat kies je? Op creativiteit en ideeŽn, out-of-the box. Op exposure, op personal branding, op het krijgen van meer klanten of je droombaan. Netwerken. Actie ondernemen. Op durven. 

SpecialisatiesSpecialisaties

Beroepskeuzeadvies
Coaching
Loopbaanbegeleiding
Outplacement
Social media
Trainingen

fiona002finalklein1.jpg logo_zonder_tekst.png