TopEfficiency in Leidschendam

Bedrijfsnaam TopEfficiency
Contactpersoon Vanessa Simons-Kelly
Adres Prins Hendriklaan 1
Postcode 2264 BJ
Plaats Leidschendam
Provincie Zuid-Holland
Telefoon 0653134714
Website http://www.TopEfficiency.nl
Linkedin Linkedin profiel van TopEfficiency
Neem contact op Neem contact op

Social Media | LinkedIn | Twitter | Zakelijk & papierloos werken met iPad | Slimmer Werken | HNW | Trainer | Adviseur | Spreker |

Trainer en adviseur zakelijk en papierloos werken met de iPad

TopEfficiency

 

July 2010 – Present (2 years 4 months)

De tablet of een smartphone is een mooie gadget, revolutionair & vernieuwend, maar voor veel mensen vooral ook erg wennen. De tablet en smartphone zijn door de vele mogelijkheden namelijk vrijwel een volledige computer. Om nieuwe gebruikers te helpen hun tablet en smartphone optimaal zakelijk te benutten, organiseert TopEfficiency iPad en Android trainingen op maat. Steeds meer professionals stappen over op de iPad. De iPad biedt vele voordelen ten opzichte van een laptop: de mobiliteit, snelheid van opstarten, batterijduur, gebruikersvriendelijk, stabiliteit en touch invoer. De iPad maakt het mogelijk om volledig papierloos te werken en te vergaderen. Door de hierboven genoemde voordelen is de drempel relatief laag om zakelijk van laptop over te stappen op een tablet. De vele mogelijkheden en het grote aanbod aan apps laten al snel de vraag ontstaan hoe de iPad te gebruiken in de zakelijke praktijk en met welke apps.

Uit praktijkervaring is gebleken dat deelnemers na het volgen van de basistraining iPad bekend zijn met de vaardigheden van de tablet en weten welke apps beschikbaar zijn voor zakelijk en/of persoonlijk gebruik. Ook kunnen zij op een meer effectieve, efficiŽnte en professionele wijze de tablet gaan gaan toepassen voor zakelijke en/of persoonlijke doeleinden. 

Deelnemers aan de masterclass "Zakelijk en papierloos werken met de iPad" zijn in theorie en de praktijk bekend met de mogelijkheden, tips en trucs en zakelijke apps voor de iPad. Zij hebben ervaren hoe de iPad in de praktijk te gebruiken en hebben kennisgemaakt met de zakelijke apps. De iPad is na de Masterclass ingericht voor zakelijk gebruik. Deelnemers hebben ervaren hoe zij de iPad op een effectieve, efficiŽnte en bovenal professionele wijze de iPad kunnen toepassen tijdens werk, samenwerken en vergaderen waardoor het gebruik van papier overbodig wordt.

Sociale Media trainer/adviseur

TopEfficiency

 

January 2010 – Present (2 years 10 months)

Sociale Media veranderen het communicatie gedrag van de consumenten en bedrijven. Volg een training en maak optimaal gebruik van LinkedIn, Twitter en andere nieuwe media mogelijkheden.

Steeds meer ondernemers en bedrijven begeven zich op het terrein van social media, waaronder LinkedIn en Twitter. Het maken van een account is eenvoudig maar hoe ga ga je in de praktijk om met social media en wat zijn de mogelijkheden en gevaren? Door een praktijkgerichte uitleg op maat maak ik bedrijven, ondernemers en particulieren wegwijs met social media. Ook ben ik beschikbaar om het communitymanagement uit handen te nemen (communitymanagement) 

Door mensen tijdens trainingen bewust te maken van de toegevoegde waarde en de mogelijkheden van social media, help ik bedrijven, werkzoekenden, ondernemers en particulieren een start te maken met- of zich verder te ontwikkelen op het gebied van Sociale Media.

Alle social media trainingen zijn maatewerk en worden zowel voor bedrijven, in groepsverband als individueel aangeboden. 

Volg een LinkedIn training en maak een optimaal profiel. Ontdek de mogelijkheden die LinkedIn te bieden heeft aan bedrijven, ondernemers, werknemers of werkzoekenden. 

Ook biedt TopEfficiency Twitter trainingen aan waarbij een stappenplan, tools, voorbeeldtweets en mogelijkheden de revue passeren. 

Heeft u geen tijd om zelf uw online netwerk te onderhouden, monitoren en uit te bouwen? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden om uw Twitter, LinkedIn en Facebook netwerk(en) professioneel te laten opzetten, uitbouwen, monitoren en beheren (communitymanagement).    

 

SpecialisatiesSpecialisaties

Coaching
Social media
Trainingen